BRODEERAUS-, PAINATUS- JA TEIPPAUSPALVELU

Pystymme brodeeraamaan tai painamaan yrityksesi logon tai muun tiedon esim. hattuihin, paitoihin, pyyhkeisiin jne.

Voimme teipata AUTOSTASI yksilöllisen näköisen tai lisätä siihen vain haluamasi yhteys- tai mainostiedot.

Hoidamme teippaukset myös muihin kohteisiin.

Kysy tarjoustamme: Susanna Mahlanen, 044 0225 870 (susanna.mahlanen@ksts.fi)


PUUVERSTAS, RAKENNUS- JA REMONTTIPALVELUT SEKÄ ULKOTYÖT

Teemme tilauksesta aitoja, leikkimökkejä, varastokatoksia, postilaatikkotelineitä ja muita vastaavia pieniä rakennuksia tai rakennelmia.

Pajallamme on ammattipuusepän varusteet, joilla voimme tehdä mitä monimaisimpia töitä, mutta otamme vastaan myös katkaisu-, höyläys- ja hiontatöitä.

Olemme käytettävissäsi myös, jos tarvitset pienimuotoista (esim. keittiökalusteet) purku,- remontti- tai asennustyötä.

Otamme vastaan ruohon- ja pensasaitojen leikkausta, lumi- ja lumenpudotustöitä, risusavotoita ja muita vastaavia pienimuotoisia ulkotöitä, jotka eivät vaadi raskasta koneistusta. Käytössämme on sekä päältäajettavia että työnnettäviä ruohonleikkureita.

Soita: Petri Ronkainen, 044 0225 864 (petri.ronkainen@ksts.fi)


MUUTTOPALVELU

Tarvitsetko muuttoapua? Meiltä voit saat auton ja miehet silloin, kun muuttosi on 50 km:n säteellä toimipisteestämme. Teemme työn tunti- ja km-veloituksella.

Soita: Petri Ronkainen, 044 0225 864 (petri.ronkainen@ksts.fi)


ELÄVÄ KAUPPA –MYYMÄLÄ JA KIERRÄTYSTAVARAN VASTAANOTTO

Laakuntie 26-28:ssa toimii Elävä kauppa –myymälä ja kierrätystavaran vastaanottopiste. Myymälässä myydään kierrätystavaran lisäksi Tukevan pajoilla tehtyjä metalli-, puu- ja tekstiilituotteita sekä luovien pajojen koruja, kortteja, tauluja ja muita mielenkiintoisia artikkeleita. Myös näiden tuotteiden valmistuksessa käytämme mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja.

Soita: 044 0225 814 (leppavirta@ksts.fi)


YKSILÖVALMENNUS

Tukevan tärkein tehtävä on auttaa ja tukea työelämästä syrjäytyneitä tai syrjäytymisvaarassa olevia nuoria ja pitkäaikaistyöttömiä opiskelemaan tai työelämään. Niinpä kaikki organisaatiossamme toimihenkilöidemme lisäksi toimivat ihmiset saavat yksilöllistä opasta ja tukea. Sitä antaa työvalmentajien lisäksi siihen erikoistuneena yksilövalmentajamme Sari Juutilainen, 044 0225 872 (sari.juutilainen@ksts.fi).


HYVÄN MIELEN TEKOJA

Kun toimit Tukevan kanssa, voit kokea olevasi hyvällä asialla, sillä emme pyri tuottamaan voittoa, vaan ”uusia” veronmaksajia Suomeen ja pitämään tuotteiden elinkaaren pidempänä.